Kontakt >>

Anmälan till PowerBoat Weekend
Priser och info

 

 

 

Fyll i anmälan med namn e-mail och i Subject fältet ditt team namn. Har du några frågor eller någon övrig information så skriv detta i meddelande fältet.

Sätt in start avgiften på plusgiro: 527739-7 (går till föreningen SNIB, sitt ner i båten) Glöm inte att märka inbetalningen med ditt team-namn.

Inom en vecka efter anmälan skall du se ditt teamnamn i deltagarlistan nedan. Gör du inte det så kontakta oss.

 

Här anmäler du dig till både Poker Run och SO,  du kan välja att bara vara med i ett av evenemangen eller båda två.
Startavgiften till Poker Run kostar 1000 Kr per båt och Shoot Out kostar 500 Kr per båt. (vi kör så många gånger vi hinner) Deltar du i båda evenemangen får du en rabatt på 200 kronor och betalar 1300 kronor.
För PR deltagare tillkommer en avgift på 500 kr per person för lunch och middag under lördagen, det betalas kontant på plats i kansliet ute på sandhamn. Efter att ni erlagt anmälningsavgiften så kommer ni med på listan över anmälda båtar (se deltagarlista nedan)

Fr.o.m den 5/6 är anmälan bindande och vi kan efter det ej betala tillbaka anmälningsavgiften.  

Om ni behöver boka rum på Seglarhotellet så bör ni göra det så snart som möjligt då det är strykande åtgång på dessa. Det gör ni genom att maila till annika.ryden@sandhamn.com eller ringa på tel nr: 08-57450410.

 

 

Your details were sent successfully!

OBS! Har ni inte betalt för ert deltagande före den 2 Juli så stryks ni från deltagarlistan! 

Ni som inte har kompletterat era uppgifter var så snäll och gör det. Det går bra att komplettera det i meddelande fältet ovan eller att maila till: info@powerboatweekend.com.

Antal pax (hur många passagerare i båten) behöver vi veta för att kunna beräkta antal mat gäster.(obs, betalas kontant i kansliet på sandhamn under fredagen/lördag morgon.