Information om powerboat weekend 2019

Powerboat Weekend startar Fredagen den 12 Juli på Djurönäset. 

Deltagarbåtar lägger till vid Sjöboden, nr 13 på kartan nedanför och övriga gäster och besökare lägger till vid gästhamnen, R på kartan.

Kontakta oss om ni behöver traila så hjälper vi er. 

För er som vill hämta ut era deltagarkort och startkit redan på Fredagen så hittar ni sekretariatet vid Djurönäsets huvudingång, nr 9 på kartan.

Fredagen den 12 Juli 2019

Fight Cancer Run/ Stockholm Gotland

Programmet är inte klart ännu, all information kommer senare. Hur insamlingen kommer att gå till får ni information om under Pre-Partyt den 23 Mars 2019 på Djurönäset, därefter lägger vi upp informationen här. Du anmäler dig till Poker Run Pre-Party på Djurönäsets hemsida. 

Vill ni veta mer om vad insamlingen till barncancerfonden går till så besök deras hemsida genom att klicka här

Lördagen den 13 Juli 2019

Poker Run

Programmet är inte klart ännu, all information kommer senare.

Mellan Kl 18.00-20:00 serveras middag till deltagarna i huvudbyggnaden. Kl 20:00 Spelar de 5 bästa pokerhänderna om fina priser.

Kl 21:00 Prisutdelning på stora Scen.

Mellan kl 20.00-22.00 spelar Bogart Steal i huvudbyggnaden.

 

Kl 22:00 Kör vi Rockbar en trappa ned och nattklubb med DJ i loungen.

Deltagarna går in via separat entré.

Bokar du boende på Djurönäset så har ni tillgång till Djurnäsets hela anläggning med SPA både inomhus och deras nya infinity Pool ute på berget och möjlighet till sköna behandlingar etc. Det går även att avnjuta måltider på en och annan terass. Kika gärna in på deras hemsida för inspiration. Spa &Relax.​

Finest Tattoo finns på plats under hela helgen om du vill gadda dig. Probike med motorcyklar och mopeder kommer finnas på plats under helgen för att beskådas, med flera. Vi uppdaterar sidan vart efter, så välkommen tillbaka och framför allt hjärtligt välkomna till Powerboat Weekend.

Skärmavbild 2019-01-23 kl. 09.22.18.png

LYSSNA 

LIVE!

BCF_Stockh_Gotland_RGB.jpg