NU I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Vi vill rikta ett STORT TACK till alla deltagare som gjorde Powerboat Weekend 2014 möjlig och att den blev så lyckad. Vi har haft riktigt roligt och stämningen under helgen strålade ikapp med vädret. Helt underbart!
Vi tackar alla glada funktionärer och självklart våra sponsorer för deras bidrag. Speciellt tack till vår huvudsponsor Mercury som fyller 75 år för fantastiska priser. Vi vill även rikta ett par tack till länsstyrelsen och sjöpolisen för ett gott samarbete. Vi tackar Sandhamn och Karlslunds Marina / Karlslunds Hamnkrog för ett strålande lunchstopp samt tack Erik och Mackan för prisutdelningen!

 

 

 

RESULTAT LISTAN

ShootOut

Klasser:

 ↑  - 24 Team Stinger 97,9 knop

24 - 30 Team Moderna Betong 78,3 (enkelskrov)

24 - 30 Team Waxholmsvarvet 87,4 knop (katamaran)

30 -  ↑  Team Man of Steel 126 knop

Öppen klass: Team Howercraft svävare 53 knop

 

Resultat 

Poker run:

1:a Pris Team Donzi 43

2:a Pris Team Magnum

3:e Pris Team Skater

 

 

I år 2014 fyller våran huvudsponsor Mercury 75 år och det firar vi tillsammans med Mercurys Performance dealer sedan 1979 för skandinaven, Frodé Marina AB, genom att erbjuda samtliga deltagande ekipage i Powerboat Weekend 30% rabatt på alla Mercury/Mercruiser, standard, high-performance reservdelar/tillbehör, t.ex. drev, propellrar, smörjmedel, motordelar – longblock m.m. Kontakta Frodé Marina AB, telefon 08/541 333 33, eller maila frode.ab@telia.com för mer information, Alla som anmält sin båt och betalat in startavgiften får nyttja detta förmånliga 75års-erbjudande. (Erbjudandet gäller t.o.m. 2014-07-11.)

2013 års

vinnare blev:

Team badbåt (Kaiser/Eriksson) i en Fountain 38, 2 x MerCruiser 700 och detta ekipage var även snabbast på ShootOuten under fredagen med sina 101,3 knop. Storslam med andra ord. Stort grattis!!!

 

Sveriges största Powerboat träff med start och målgång i SANDHAMN 4 - 6 JULI!​

 

Mercury kommer att finnas på plats ute på sandhamn under hela helgen och undertiden Poker Run pågår på Lördagen så kommer man kunna provköra gummibåtar med olika motoralternativ. Det finns där behjälpliga att svara på alla frågar. Båt och lite övriga Mercery produkter kommer sedan lottas ut! 

 

Aftersail pågår på SeaClub mellan klockan 16:00 - 18:00.

 

Poker Run gänget kommer tillbaka kl: 17:00. Middagsbuffé på SeaClub klockan 19:00.

Där sker även kortspel, de 6 bästa händerna spelar från 20:30 till ca 21:00 (kvar på poolområdet). Prisutdelning 1:a 2:a och 3:e plats. Pris för bästa team outfit kommer även utdelas.

Vi är kvar vid poolområdet till 22:00 efter det fortsätter vi på seglarn och festar vidare. Middagsbiljetten gäller även som inträdesbiljett till seglarn på kvällen så se till att behålla den. Entrén till seglarhotellet sker mellan klockan 22:00 och 23:00, gäller för er som har deltagarkort men ej bor på hotellet. Det kan bli förändringar i tidschemat så håll utkik.

Vinnare av Poker Run: Team Donzi 43

 

2012 års vinnare
2012 års vinnare

2012 års vinnare
2012 års vinnare

1/11

Poker Run är en organiserad träff för båtar där deltagarna åker en förutbestämt tur/rutt med fem stycken stopp, kallade för cardstop. Vid varje stop drar deltagarna ett spelkort.

Målet är att få den bästa pokerhanden. Efter målgång ute på sandhamn spelar de fem bästa pokerhänderna och fina 1:a, 2:a och 3:e priser delas ut till vinnarna.

 

 

Shootout: där åker deltagarna på en bana/sträcka som är ca 1 distans lång och försöker få upp så hög hastighet som möjligt för att mäta hastigheten mot en laser. 

  • c-facebook

Förutom att vi kör poker run och shootout så genomförs det en rad olika aktiviteter, vi kommer självklart uppdatera med alla happenings så fort allt är spikat och klart!