1/6
Stockholms största Powerboat träff med start och målgång i SANDHAMN!​

 

Förutom att vi kör poker run och shootout så genomförs det en rad olika aktiviteter som bl a. 


 SPEEDCATS använder tävlingsbåtar men skiljer sig genom att inte bara vara en tävling utan ett koncept för galet kul på vattnet som alla ska kunna delta i oavsett ålder eller kön. Till detta har SPEEDCATS adderat härlig personal som sätter kunden i fokus. SPEEDCATS har tagit motorbåtssporten och båtracing till något som alla ska kunna delta i och ha lika kul som de som tävlar på internationell nivå. Vi arrangerar och ni kör! Det är SPEEDCATS - Gocart på vatten®...Vill du vara helt säker på att kunna prova detta gå in om anmäl dig på www.speedcats.se 

Poker Run är en organiserad träff för båtar där deltagarna åker en förutbestämt tur/rutt med fem stycken stopp, kallade för cardstop. Vid varje stop drar deltagarna ett spelkort.

Målet är att få den bästa pokerhanden. Efter målgång ute på sandhamn spelar de fem bästa pokerhänderna och fina 1:a, 2:a och 3:e priser delas ut till vinnarna.

 

 

Shootout: där åker deltagarna på en bana/sträcka som är ca 1 distans lång och försöker få upp så hög hastighet som möjligt för att mäta hastigheten mot en laser. 

Vi vill rikta ett STORT TACK till alla deltagare som gjorde powerboat weekend 2013 möjlig och att den blev så lyckad. Vi har hade riktigt roligt och stämningen under helgen strålade i kapp med vädret. Helt perfekt!
Vi tackar alla glada funktionärer och självklart våra sponsorer för deras bidrag. Speciellt tack till vår huvudsponsor Mercury för alla tröjor och fina priser. Vi vill även rikta ett par tack till Länsstyrelsens Björn Loäng och sjöpolisen för ett mycket gott samarbete. Vi tackar även våra prisutdelare Erik och Mackan!

2013 var ett test år för powerboat weekend som vi hoppas att ni uppskattade. Vi vet ju med oss att det är mycket vi kan förbättra till powerboat weekend 4-6 Juli 2014, som vi nu har börat betar med så maila oss gärna era synpunkter.  (info@powerboatweekend.se)

 

 

Årets vinnare i Poker run blev Team badbåt (Kaiser/Eriksson) i en Fountain 38, 2 x MerCruiser 700 och detta ekipage var även snabbast på ShootOuten under fredagen med sina 101,3 knop. Storslam med andra ord. Stort grattis!!!

 

& Vinnaren blev: